“Holisme betekent ‘heel’. Heel in mijn praktijk betekent dat ik naar jouw klachten en vraagstukken kijk en naar jou als geheel mens”.

Ik behandel mensen die vaak al lang rondlopen met onbegrepen lichamelijke en/of mentale klachten. Zaken waar medicijnen hun werking niet doen en de medici vaak ten einde raad zijn. Daarbij werk ik met verschillende behandelingen, waaronder electro-acupunctuur, ooracupunctuur, bioresonantie en homeopathie.

Naast het uittesten en behandelen van onder andere alle orgaanfuncties van het lichaam en het gebruiken van electro-acupunctuur om virussen, bacteriën en schimmels aan te pakken, heb ik baat bij mijn intuïtie en innerlijke wijsheid. De combinatie van mijn ervaring en de therapie geeft jou net die inzichten die je nodig hebt om eindelijk afscheid te kunnen nemen van vaak langslepende klachten. Deze praktijk geeft jou de mogelijkheid om daadwerkelijk hun joie de vivre terug te krijgen en dat is in geen woorden te omschrijven zo magisch.

Het is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en voorkomen, op ieder uniek persoon op maat ingezet. De holistische therapie is een totaal plaatje van mens zijn. Lichaam, mind, leefstijl en spiritualiteit en alle zaken waar je te maken krijgt in het leven. Geschikt voor iedereen vanaf 0 jaar.

In principe kunnen alle klachten met behulp van dit systeem behandeld worden. Veel behandelde klachten zijn: chronische vermoeidheid, energietekort, spier en gewrichtsklachten, allergieën, hoofdpijn, ADHD/ADD/PDD NOS, gedragsstoornissen, keel-, neus-oorklachten, overgangsklachten, hoge bloeddruk, menstruatiestoornissen, PMS, schildklierklachten, vruchtbaarheidsproblemen, fibromyalgie, darmstoringen, eczeem en emotionele storingen zoals angsten, burn-out, stress en depressie, stoppen met roken en afvallen.

De behandelingen kunnen samen gaan met behandelingen van andere medische hulpverleners. Complementaire geneeskunde kan aanvullend zijn op de reguliere geneeskunde. Het is mogelijk dat in de loop van de behandeling, medicijnen kunnen worden afgebouwd. Dit gaat altijd in overleg met de voorschrijvend arts. Het is verstandig om jouw arts/behandelaar op de hoogte te brengen van de complementaire behandeling.

Ik zal je nooit adviseren om te stoppen met medicijnen die je gebruikt. Wel kan ik jou adviseren om met de voorschrijvend arts te overleggen of medicijnen nog nodig zijn.